Farliga gifter

Skulle vi börja ta reda på vad vi egentligen äter, inandas eller vilka produkter vi använder för vår kropp så skulle slutsatsen i många fall bli mindre positiv. Vår kropp är en fantastisk skapelse som anpassar sig till de förhållanden som råder. Om du äter viss mat, tränar på ett speciellt sätt, tänker i en viss tankebana eller använder olika produkter för din kropp så kommer dina handlingar att påverka och sätta en prägel på din kropp och fysiska hälsa.

Kroppen har organ som har en automatiskt avrenanande funktion. Lungor, hud, njurar och tarmar hjälper alla till att göra sig av med restprodukter såsom gifter, föråldrade celler och metaller. Det som vår kropp inte vill förbränna måste ut ur systemet. Om kroppen inte förmår att rena sig hela vägen på egen hand så leder det till att den kan förgiftas vilket kan innebär förödande konsekvenser såväl på kort som lång sikt.

Vet vet inte vad vi samlat på oss i kroppen

Vi vet inte exakt vad vi ätit och vad vi samlat på oss för ”skräp” i kroppen under åren vi levt. Det kan vara så att du ätit ohälsosamt som barn eller att du kanske rökt fram tills det att du är 25-30 år. Det betyder att du kanske samlat på dig en hel del gifter i kroppen som legat där längre än du anat. Du vet som sagt inte resultatet förrän senare i livet eftersom du knappast känner dig sjuk för stunden. Dessutom kan arvsfaktorer spela in på kroppshälsan långsiktigt.

Hur håller vi kroppen borta från gifter?

Vad vill vi då sträva efter? Jo, självklart vill vi bli av med alla negativa laster i kroppen. Vi vill bli fria från gifter och skräp så gott det går. Det finns konkreta avgiftningslösningar, bland vanligaste kan nämnas rengöring av kolon, olika typer av cellbehandlingar och generella grovrengöringar av kroppen. Du måste också ha en långsiktig strategi när det gäller träning och kost så att du verkligen sätter i gång kroppen i en positiv förbränningsprocess. Det kommer att aktivera kroppen på ett positivt sätt och gör att systemet blir mer immunt mot en rad onyttiga ämnen.

Det är ett väldigt krävande arbete att hålla kroppen i schack och borta från gifter, men oavsett hur gammal du än är så är det aldrig för sent att börja idag!

About