Stark mentalt

Du mår fysiskt bra, du äter rätt och motionerar men känner ändå att det inte riktigt är bra. Känns det igen? Det kan vara något som tynger dig och något som du inte fått bearbeta detta ordentligt. Att må bra mentalt och känna sig stark kan vara en förutsättning för att ta tag i det andra också, träning till exempel.

Livet går upp och ner

Nu behöver det inte vara guld och gröna skogar varje dag. Det vet vi alla att livet går upp och ner och vissa dagar är bättre än andra. Men i bland så känns det som om man verkligen behöver hjälp. Att man inte själv klarar av att reda ut sina tankar, det kan vara efter att någon nära anhörig har dött eller någon annan när vän. För vissa kanske det räcker att samtala med någon god vän medans andra kanske behöver mer professionell hjälp, om du är i behov av samtalsterapi och bor i Stockholm så kan företaget NyInsikt rekommenderas. Här kan du få hjälp av Charles Sandström med att samtala om sådant som tynger dig och möjlighet att kunna gå vidare i livet med nya ögon.

Vänner ett bra tillskott

Om man är både fysisk och mentalt stark så blir nog utmaningarna i livet förhoppningsvis lättare, framförallt så kan det kännas mycket lättare. Vi människor är så olika och för vissa så går dagarna lättare än för andra medans andra får kämpa hårdare. Därför är vänner ett bra tillskott för vår hälsa, någon som man kan anförtro sig åt när det behövs. Det kan också vara trevligt att hitta någon aktivitet som man kan hålla på med sin fritid. Vissa aktiviteter kan man göra med andra och på så sätt lära känna nya spännande människor och också få nya vänner för livet. Vissa gånger så vill man vara ensam och det kan också stärka oss som människor att få på egen hand vila och ta hand om sitt inre.

Ta väl hand om dig och dina vänner!

About